Förbättra omgivningarna med bilder

Bra och proffsiga bilder kan användas i en rad olika sammanhang om man har ett företag, och med stora och små prints kan man förgylla omgivningarna på ett både praktiskt och kul sätt. Eftersom vanliga foton som tagits med till exempel en mobil inte gör sig särskilt bra när man trycker dem kan snygga foton med hög upplösning göra sina motiv stor rättvisa även när det kommer till gigantiska format.

Dekorera lokalerna

Att vistas i en snyggt och kreativt inredd lokal är alltid trevligare för både klientelet och de som arbetar där. Visst kan man inreda med färdiga afficher eller kopior av konstverk, men varför göra det när man istället kan fylla väggarna med bilder från sin egen firma? Det kan vara allt från gruppfoton på personalen, kul foton från olika events, konferenser och studieresor, eller kanske stiliga bilder på de egna produkterna. Gör det till ett samtalsämne bland alla inblandade och ett gott intryck för besökare.

Evenmang och events

Det finns många tillfällen där man som företag skall representera sig inför större folkmassor. Det kan vara en årlig mässa, en fest, ett reklamjippo, en välgörenhetstillställning eller kanske ett sportevenemang där man är sponsor eller deltagare. Genom att ha printade bilder kan man snabbt dra åt sig uppmärksamheten, liksom visa framfötterna på ett smart och snyggt sätt.

Fota det du gör

Föreviga företagets utveckling och engagemang genom att tillkalla en företagsfotograf vid olika tillfällen. En enkel firmafest eller bilder från produktionslinjen kan senare utgöra perfekta illustrationer av vad man sysslat med genom åren, och man kan printa dem i många olika material och på en myriad av föremål. Det är ett kul sätt att visa vem man är på, och genom att anlita en professionell fotograf vet du att jobbet görs som det ska. En bild säger som bekant mer an tusen ord!