Förskola

Porträtt

Större valfrihet

Från att vara något nytt och okänt till att bli en trygg plats för lek och lärande. Från det lilla barnets osäkra blick till förskolebarnets trygga leende. Tiden på förskolan är en viktig period i ditt barns liv.

De pigga ögonen under den självklippta och lite sneda luggen, skrubbsåret på kinden från trehjulingsracet, det stolta leendet hos barnet som snart ska börja skolan. Varje porträtt berättar sin egen lilla historia om året som gått. Våra barnfotografer har pedagogisk utbildning och förvandlar den nervösa fotodagen till en rolig och minnesvärd upplevelse. En generad blick kan förvandlas till ett stort leende på ett ögonblick. Som förälder är du den som känner ditt barn bäst. Våra fotografer tar en hel serie bilder på ditt barn så att du kan välja de bilder som bäst återspeglar ditt barn.

Det är du som kund som väljer

Som förälder är du den som känner ditt barn bäst. Du kan ditt barns olika ansiktsuttryck och ser när porträttet ser naturligt ut. Därför är det självklart att det är du som ska välja ut bilderna, inte fotografen. Utifrån de olika bildarken kan du som kund välja bland alla bilder och skräddarsy ditt eget bildpaket: antal bilder, bildformat och färg eller svartvitt. Tycker du att det är svårt att välja? Då sätter vi ihop ett paket med de mest populära bildarken.

Gruppfoto

Kommer du ihåg dina förskolekompisar?

Hon med de flätorna är Mia och han på första raden med randig tröja är Lukas. Där är Elias, som var tvungen att åka till akuten för att han petat upp ärtor i näsan.

Vi sätter ut namnen på alla som är med på gruppbilderna så att du som förälder lätt kan lära dig namnen på ditt barns lekkamrater. Att namnen är utsatta på gruppfotot är också praktiskt när man ska titta på bilderna igen efter många år. Det traditionella gruppfotot är alltid lika populärt. Namnen trycks under fotot.

Jag arbetar på förskola!

Förskolefoto / Dagisfoto

Har du frågor? Kontakta oss