Barnfotograferna

Välkommen till våra Barnfotografer på turné!

Då fler och fler kommuner landet över förbjuder skol- och förskolefoto, så vill vi se till att ni verkligen får chansen att ta de där årliga korten man ju alltid vill ha. Barnets historia på bild, som ju porträtt tagna i skolan och förskolan har varit. En tand saknas och man har en blåklocka…det kommer du och ditt barn skratta åt om 10, 15, 20 år. Du som förälder har 9 års minnen samlade i skolkataloger, bytesbilder, klassfoto och porträtt. Skolfotograferingen har ju faktiskt tidigare alltid varit en rättighet för alla, en tradition med anor från 1800-talet! Tar vi bort den traditionen så finns det inget för kommande generationer att komma ihåg oss från. De enda bildminnen som EVENTUELLT kommer finnas kvar i världen är de bilder som ni har valt att dela på sociala nätverk. Suddiga motljusbilder, bilder på din mat, Filtrerade instagram-bilder där du har kattöron och fjärilar som flyger runt dig. Det är en ganska skrämmande tanke. Eller hur?
Alla barn och familjer har rätt att få dokumentera sin nutid av en professionell fotograf, precis som vi och våra föräldrar har gjort när vi har gått till en Ateljé för att ta syskonbilder, porträtt eller familjebilder eller blivit fotograferad i skolan/förskolan. SÅ nu gör vi så här…du behöver inte längre oroa er för att skolan/förskolan förbjudit foto eller gå till en ateljé – Foto Nordens barnfotografer på turné kommer till er!

Kommande fotograferingar:

Håll utkik här för att ta del av när vi befinner oss i närheten av er nästa gång eller gilla vår Facebooksida och ta del av våra evenemang.

Just nu bokar vi in hösten 2017 för fullt. Klart är:
21-22 Oktober ICA MAXI MORA (Siljanssågsv.)
Kom på drop-in eller TIDSBOKA din tid HÄR
20-21 Oktober ICA MAXI Flygstaden Halmstad
Kom på drop-in eller TIDSBOKA din tid HÄR Lörd 10-15, 10-17
1-5 November
IKEA LINKÖPING Höstlovet – Ingen tidsbokning, bara att komma, 10-19 vardag och 10-17 helgen
4:e November ICA MAXI Botkyrka
Kom på drop-in eller TIDSBOKA din tid HÄR
4:e November BR Leksaker Eurostop Halmstad
Kom på drop-in eller TIDSBOKA din tid HÄR
11:e November Nova Köpcentrum Lund
Ingen tidsbokning, bara att komma, 11-16.00
11-12:e November Babyproffsen i Skövde
Kom på drop-in eller TIDSBOKA din tid HÄR Lörd 10.30-15, Sönd 11-14.30
18:e November Lekia/Babya Hudiksvall TIDSBOKA din tid HÄR,
10-14.30
19:e November Lekia/Babya Söderhamn TIDSBOKA din tid HÄR,
10-14.30
25:e November Lekia/Babya Gävle TIDSBOKA din tid HÄR, 10-15.30
25:e November Tyrs hovs aktivitetslokal 2,
Paradisgatan 32, TYRINGE TIDSBOKA din tid HÄR
25-26:e November Babyproffsen i Skövde
Ingen tidsbokning, bara att komma, 10-15.00
26:e November Foto Nordens studio,
Vassgatan 3H, GÖTEBORG. TIDSBOKA din tid HÄR

Planering av fler orter pågår så håll utkik.
Sprid gärna evenemangen med andra föräldrar och varför inte komma tillsammans?

Så här går det till!

Beställ en tid här nedan på den plats du vill besöka oss med ditt barn eller kliv in i vår studio och bli fotograferade på drop-in. Fotograferingen är kostnadsfri och utan köptvång!
Efter fotograferingen
går du bara hem och väntar på ett sms eller mail med en unik bildkod och meddelande om att just era bilder är klara – brukar ta ca en vecka efter foto. Därefter kan du enkelt logga in på vår hemsida och beställa något ifrån de bildprodukter du vill ha. Har du redan ett konto hos oss lägger du bara till den nya bildkoden i ditt befintliga konto.

Vad kostar det?

Välj bland våra fördelaktiga bildpaket eller skapa egna bildark. Bildarkspriser (A4) 129-199kr/st beroende på antal. Fotogåvor och andra bildprodukter, så som t ex bildförstoringar, canvastavlor, muggar och kylskåpsmagneter mm för alla plånböcker. Vill du hellre köpa högupplösta digitala filer för fri användning kostar de 99kr om du köper andra produkter eller väljer en porträttserie för minst 399kr, annars kostar digitalfilerna 399kr. (Vid köp av digitalfilerna ingår alla porträttmotiven/tagning, dvs 99 eller 399kr/erhållen bildkod).
I priserna ingår fotografens lön och sedvanlig produktionskostnad osv.

Kom ihåg att säkra dina bilder för framtiden – värdet av ett foto ökar med tiden! Välkommen!

Intresserad av att boka en barnfotograf till din butik eller ditt evenemang?
Barnfotografering är ett ett väldigt uppskattat och varumärkesbyggande event för butiken/varuhuset.
Kontakta patrik.nilsson(a)fotonorden.se för mer information om hur våra ”Barnfotograferna på turné”-fotograferingar går till.