Barnfotograferna

Välkommen till våra Barnfotografer på turné!

Foto Norden har sedan 1963 besökt varuhus och köpcenter runt om i landet och erbjudit KOSTNADSFRI barnfotografering!
Nedan kan du ta del av när vi befinner oss i närheten av er nästa gång eller gilla vår Facebooksida och ta del av våra evenemang så missar du inte oss.
Sprid gärna evenemangen med andra föräldrar och varför inte komma tillsammans!

Turnéplan våren 2018

15-18/2 (Sportlovet) IKEA KÅLLERED. Drop-in, ingen tidsbokning – bara att komma: 10-18.00
28/2 – 2/3 (Sportlovet) IKEA KUNGENS KURVA. Drop-in, ingen tidsbokning – bara att komma: 10-18.00
5-8/4 (Påsklovet) IKEA KÅLLERED. Drop-in, ingen tidsbokning – bara att komma: 10-18.00
Fler orter/platser kommer. Planering pågår.

Så här går det till!

Boka en egen tid på den plats du vill besöka oss med ditt barn eller kliv in i vår studio och bli fotograferade på drop-in (då endast i mån av tid). Fotograferingen är kostnadsfri och utan köptvång!
Våra barnfotografer är specialutbildade att klara alla åldrar – från bebis och barn till tonåringar och ungdomar. Syskonfoto tar vi gärna!
Efter fotograferingen
går du bara hem och väntar på ett sms eller mail med en unik bildkod och meddelande om att just era bilder är klara – brukar ta ca en vecka efter foto. Därefter kan du enkelt logga in på vår hemsida och beställa något ifrån de bildprodukter du vill ha. Har du redan ett konto hos oss lägger du bara till den nya bildkoden i ditt befintliga konto.
Nyhet! Fotografen fotograferar mot grå porträttfond och en alternativ färg. Fråga fotografen om vilka färger hen har med sig och gör dina val. Annars blir det grå och fotografens favorit.

Vad kostar det?

Välj bland våra fördelaktiga bildpaket eller skapa egna bildark. Bildarkspriser (A4) 129-199kr/st beroende på antal. Fotogåvor och andra bildprodukter, så som t ex bildförstoringar, canvastavlor, muggar och kylskåpsmagneter mm för alla plånböcker. Vill du hellre köpa högupplösta digitala filer för fri användning kostar de 99kr om du köper andra produkter eller väljer en porträttserie för minst 399kr, annars kostar digitalfilerna 399kr. (Vid köp av digitalfilerna ingår alla porträttmotiven/album, dvs 99 eller 399kr/erhållen bildkod). I ett album ingår ca 4-6 bilder.
I priserna ingår fotografens lön och sedvanlig produktionskostnad osv.
BESTÄLL INNAN 14/12 FÖR LEVERANS TILL JUL. Beställningar gjorda 15-17/12 postas innan jul men med reservation för postgången.
Kontakta kundservice@fotonorden.se eller 031-269190 vid frågor.

Värdet av ett barnporträtt ökar med tiden!

Då fler och fler kommuner landet över förbjuder skol- och förskolefoto, så vill vi se till att ni verkligen får chansen att ta de där årliga korten man ju alltid vill ha. Barnets historia på bild, som ju porträtt tagna i skolan och förskolan har varit. En tand är tappad, en finne på näsan och frisyren är sådär skönt tidstypisk…det kommer du och ditt barn skratta åt om 10, 15, 20 år. Du som förälder har 9 års minnen samlade i skolkataloger, bytesbilder, klassfoto och porträtt. Skolfotograferingen har ju faktiskt tidigare alltid varit en rättighet för alla, en tradition med anor från 1800-talet! Tar vi bort den traditionen så finns det inget för kommande generationer att komma ihåg oss från. De enda bildminnen som EVENTUELLT kommer finnas kvar i världen är de bilder som ni har valt att dela på sociala nätverk. Suddiga motljusbilder, bilder på din mat, Filtrerade instagram-bilder där du har kattöron och fjärilar som flyger runt dig. Det är en ganska skrämmande tanke. Eller hur?
Alla barn och familjer har rätt att få dokumentera sin nutid av en professionell fotograf, precis som vi och våra föräldrar har gjort när vi har gått till en Ateljé för att ta syskonbilder, porträtt eller familjebilder eller blivit fotograferad i skolan/förskolan. SÅ nu gör vi så här…du behöver inte längre oroa er för att skolan/förskolan förbjudit foto eller gå till en ateljé – Foto Nordens barnfotografer på turné kommer till er – VÄLKOMMEN!

 

Intresserad av att boka en barnfotograf till din butik eller ditt evenemang?
Barnfotografering är ett ett väldigt uppskattat och varumärkesbyggande event för butiken/varuhuset.
Kontakta patrik.nilsson(a)fotonorden.se för mer information om hur våra ”Barnfotograferna på turné”-fotograferingar går till.