Om Foto Norden

Foto Norden har lång erfarenhet av skolfoto, förskolefoto och företagsfoto.

Våra många duktiga fotografer finns över hela landet och arbetar dagligen med att skapa värdefulla minnen för våra kunder.

Varje år fotograferar Foto Norden-koncernen runt 500 000 barn och ungdomar i förskolor och skolor. Våra fotografer finns även på varuhus och har stor vana av bebis- och djurfotografering. Foto Norden har sitt huvudkontor i Göteborg men har alltid en fotograf och en representant nära dig.

På Foto Norden är vi måna om vår miljö och den värld vi lever i. Därför klimatkompenserar vi våra produkter och arbetar för en grönare vardag genom att inte använda farliga kemikalier i produktionen. Under 2011 bytte vi ut vår traditionella kemibaserade fotoproduktion mot en kemifri fotoproduktion.
Vi är stolta över att vi idag har en av världens mest moderna och högteknologiska maskinparker. Det gör att vi nu kan producera alla våra kataloger och bildark utan att använda miljöfarliga kemikalier. Och vet du vad? Vårt fotopapper innehåller inte silverpartiklar, vilket traditionella fotopapper gör. Det gör att ännu mer papper kan återvinnas.

Mer information om våra fotokoncept finner du här!

Vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast via vår mail till kundcenter(a)expressbild.se eller telefon 021-418900

Det är vi som tar vara på de viktiga ögonblicken – ögonblick för evigheten!