Skola

Porträtt

Större valfrihet – Det är du som kund som väljer

Med vår flexibla lösning kan du som förälder sätta ihop ditt eget paket med bilder i olika format. Ett stort porträtt att hänga på väggen, mindre bilder att ge bort i present eller bytesbilder att dela med kompisarna? Välj fritt OM du vill köpa, NÄR du vill köpa och VAD du vill köpa!

Sätt ihop ditt eget bildpaket

Som förälder är du den som känner ditt barn bäst. Du kan ditt barns olika ansiktsuttryck och ser när porträttet ser naturligt ut. Därför är det självklart att det är du som ska välja ut bilderna, inte fotografen. Med vår webblösning kan du som förälder välja bland alla bilder vi tar av ditt barn och skräddarsy ditt eget bildpaket utifrån de olika bildarken: antal bilder, bildformat, färg eller svartvitt. Tycker du att det är svårt att välja? Då sätter vi ihop ett paket med de mest populära bildarken.

Mitt första skolfoto

Kommer du ihåg ditt första skolfoto?

Den stolta blicken när du äntligen fått börja skolan? Den fina skolväskan ni hade köpt på sommarlovet? Kanske hade du just tappat en tand? Skolstarten är en av livets stora händelser och därför är det inte så konstigt att fotot från första klass är så speciellt.

Gruppfoto

Kommer du ihåg den speciella stämningen när det var dags för klassfotot?

Mia är kär i Markus, men han är tillsammans med Mias bästa vän Lisa. Olle är måttligt intresserad av tjejer. Hans grej är fotboll. Han och Mohammed ska bli fotbollsproffs. Zaida har brutit benet och är klassens nya mittpunkt med sitt nygipsade ben.

Ni är där allihop. De två som ska flytta ihop efter gymnasiet, hon du ska tågluffa med nästa sommar, han som kan få dig på bra humör när du har en dålig dag och din bästa vän som vet allt om dig. Ett gruppfoto fångar inte bara ett ögonblick. Det väcker minnen till liv. Fragment från en tid du trodde du hade glömt, men som bidrog till att du blev den person du är. Det ligger många små berättelser bakom en klassbild. Gruppfoton från Foto Norden är namnsatta så att ingen glöms bort. Värdet av ett skolfoto ökar med tiden!

Syskonporträtt

Syskonkärlek – fångad med ett klick!

Har du flera barn i skolan tar vi gärna bilder av dem tillsammans.

Idag finns det inte så många fotoateljéer kvar, vilket har lett till att allt fler föräldrar beställer syskonbilder i samband med skolfotograferingen. En syskonbild är också en jättefin present att ge till släkten. Kul att ge och trevligt att få.

Kompisbilder

Förälskelser, bästisar och kompisar. Föreviga de roliga stunderna med kreativa och avspända bilder på gänget. Kul att ta och supermysigt att återvända

Skolkatalog & årsböcker

Nya människor möter vi genom hela livet. Då och då uppstår starka band. Kanske bara under en period. Kanske för livet. Ibland glider man ifrån varandra och ibland möts man senare och blir närmare vänner än någonsin.

Vänskapsband knyts i skolan, i området där man bor, under fritidsaktiviteter. I skolkatalogen är hela skolan samlad med porträtt och gruppfoton. Vissa skolor tar ytterligare ett steg och gör en årsbok med eget material från klassresor, skolbaler och andra evenemang. En årsbok är ett fint sätt att sammanfatta året och föreviga skoltidens höjdpunkter.

Jag arbetar på skola

Har du frågor? Kontakta oss