Företagsfotografering

Det är inte varje dag som företag tar egna bilder som kan användas vid marknadsföring eller andra sammanhang. Vid sådana gånger är det bra att det finns bildbanker att tillgå som är fylld mer professionella bilder som passar vid de flesta tillfällen.

 

Ibland kan det dock vara motiverat att faktiskt ta egna bilder inom företaget. För att uppdatera på intranätet eller ansikten utåt för kunder. Se till att alltid berätta i god tid för de anställda så att de får möjlighet att klä sig lite extra fint under just den dagen.

 

Många vill dessutom väldigt gärna se till att frisyren är riktigt ordnat. Har man kort eller slitet hår kan det då finnas tid att använda sig av nailhair med keratinvax. Det går dessutom att välja precis den hårfärg som man önskar i en lagom längd. Hårförlängningen är tänkt att sitta under en längre tid och smälter in helt med det naturliga håret.

 

Ett tips är att bjuda på något riktigt gott att äta och göra porträttfotograferingen till en härlig och speciell tillställning, för det är ju inte varje dag som det ordnas med porträttfotografering. Det blir minnen och något som de anställda kan prata om och minnas tillbaka till.