Ha uppdaterade bilder i företaget

Att ta företagsbilder är inte alltid en självklarhet i alla företag och när man väl bestämmer sig för att uppdatera med bilder är det lätt hänt att man nöjer sig och sedan skjuter upp att ta uppdaterade bilder väldigt länge. När det kommer ny personal på jobbet är det trevligt om också de får sitt eget porträtt att använda sig av. Att varje gång låta en fotograf komma till arbetet kan kännas dyrt och onödigt. Det finns andra lösningar på det problemet.

 

Kolla runt lokalt och se vad det finns för lokala fotografer. Det finns säkert möjlighet att starta något form av samarbete som gör att nya medarbetare får komma till den lokala studion och ta porträttbilder. Genom att ha samarbete med andra lokala företag så ger man dessutom viktigt stöd till andra företag. Nästa gång de har behov av en tjänst kan det vara ombytta roller.

 

Låt det inte gå tio år sedan så att alla bilder blir oerhört inaktuella. Ta nya bilder minst en gång om året eftersom utseendet förändras och kunder kommer att märka när man hela tiden är uppdaterade. Bilder på medarbetarna går att användas sig av i både mailsignaturer och på olika hemsidan. Det ger ett mer personligt intryck och många uppskattar att se en bild på den person som man för en dialog med. Kom ihåg att alltid prata med medarbetarna så att de känner sig bekväm med detta. Ibland kan det behövas alternativa lösningar av olika anledningar.