Konstnärlig inredning hemma

Nu när sommaren vänder på klacken och hösten tar vid, sjunker temperaturerna gradvis och dagarna blir kortare. Det är en mysig tid att spendera mycket tid hemma med mys och konst och härliga testunder. För att man inte ska lida av det tilltagande mörkret gäller det att inreda rätt med härliga, varma tyger och vackra stearinljus. Handla posters online och pryd väggarna med inspiration, i tillägg till dina egna alster! Välj mellan fotokonst, abstrakt konst, botaniska motiv och naturbilder.

Gröna växter bidrar också med en skön känsla i hemmet och det är också ett stort plus att de hjälper dig att omvandla koldioxiden till syre. En populär planta man ska ha i sovrummet för att förbättra luftkvaliteten under natten kallas för svärmors tunga, för bladen ser ut som vassa tungor! Vi hoppas att det inte stämmer överens med verkligheten i ditt liv, men växtens goda egenskaper kan du dra nytta av likväl.

En annan konstnärlig touch du kan ge ditt hem är nya gardiner i ett tyg som tilltalar dig. Det är lätt hänt att man försiktigt väljer enfärgade gardiner i en mjuk ton som vitt eller grått, men hur vore det med ett par spännande gardiner i vardagsrummet? Det kan verkligen pigga upp och ge er lite extra energi i hemmet när hösten står i tamburen.

 

Sist men inte minst, eftersom ni förmodligen har minst en konstnär i hemmet, upp med tavlor på väggarna! Låt dem inte stå bortglömda i ateljén eller garderoben, utan häng upp dem så att ni kan njuta av den härliga konsten.